Filosofia
Cuina mediterrània oberta a altres sabors del món.
Volem fer un homenatge.
Al Bambarol oferim una cuina mediterrània oberta a altres receptaris del mon, els seus productes i les seves tècniques.
Recuperant la riquesa gastronòmica catalana de les àvies i les mares, volem fer un homenatge a aquelles que des de petits ens han educat, sempre assaborint la varietat del receptari català.
La nostra és una cuina de temporada, en la que intentem treure el màxim profit als productes, adequant-los al ritme que marquen els cicles de la natura.
Qualitats organolèptiques
Aplicamos técnicas modernas para optimizar el resultado final en nuestros platos, conservando al máximo las calidades organolépticas. Estos conocimientos los hemos adquirido a lo largo de 15 años de profesión, trabajando en algunos de los mejores restaurantes del mundo, y cursando estudios superiores en dietética y nutrición.
En Bambarol queremos que la comida, más que una necesidad, sea una ocasión especial para compartir sabores y experiencias, ofreciendo una atmósfera relajada y un trato cordial con nuestros clientes.