Filosofia
Cuina mediterrània oberta a altres sabors del món.
Volem fer un homenatge.
Al Bambarol oferim una cuina mediterrània oberta a altres receptaris del mon, els seus productes i les seves tècniques.
Recuperant la riquesa gastronòmica catalana de les àvies i les mares, volem fer un homenatge a aquelles que des de petits ens han educat, sempre assaborint la varietat del receptari català.
La nostra és una cuina de temporada, en la que intentem treure el màxim profit als productes, adequant-los al ritme que marquen els cicles de la natura.
Qualitats organolèptiques
Apliquem tècniques modernes per optimitzar el resultat final dels nostres plats, conservant al màxim les qualitats organolèptiques. Aquests coneixements els hem anat adquirint al llarg de 15 anys de professió, treballant en alguns dels millors restaurants del mon i cursant estudis superiors en dietètica i nutrició.
Al Bambarol volem que el menjar, més que una necessitat, sigui una ocasió especial per compartir sabors i experiències, oferint una atmosfera relaxada i un tracte cordial amb els nostres clients.